Versnel je groei in 2024

  • Inzichten van 24 digitale experten
  • 47 concrete tips die je kan toepassen
  • Thema’s rond: data, contentmarketing, videomarketing, customer experience, social selling, customer journeys, …
  • 63 pagina’s vol groeiversnellers
  • 4 podcasts met 4 topmarketeers
Download whitepaper

Podcast: Diepgaande inzichten in Account Based Marketing met Frank Van Puymbroeck

In de nieuwste aflevering van de Content Talks-podcast spreken we met Frank Van Puymbroeck, een expert in Account Based Marketing (ABM). Van Puymbroeck deelt zijn kennis en ervaringen over ABM en legt uit hoe deze marketingstrategie bedrijven kan helpen om meer deals te sluiten en hun ROI te verhogen.

Wat is Account Based Marketing (ABM)?

Account Based Marketing is een marketingstrategie die zich richt op een geselecteerde groep high-value accounts. In plaats van breed te communiceren of te adverteren, richt ABM zich op het creëren van gepersonaliseerde content en messaging die relevant zijn voor de specifieke behoeften en interesses van elk account.

Voordelen van ABM

Van Puymbroeck noemt een aantal redenen waarom ABM een effectieve marketingstrategie is:

Hogere ROI. Door zich te richten op een kleiner aantal accounts, kunnen bedrijven hun marketingbudget efficiënter besteden en een hogere ROI behalen.

Verbeterde klantrelaties. ABM helpt bij het opbouwen van sterkere relaties met key accounts, wat kan leiden tot meer herhalingsaankopen en een hogere klanttevredenheid.

Kortere verkooppijplijn. Gepersonaliseerde content en messaging zorgen ervoor dat leads sneller door de verkooppijplijn gaan en meer deals sluiten.

Deze en nog veel meer inzichten 👉 kan je beluisteren in de podcast met Frank Van Puymbroeck over ABM.

14 redenen waarom jouw contentmarketing niet werkt

Heb je weinig of zwakke leads, weinig bezoekers, weinig clicks? We sommen in deze whitepaper 14 redenen op waardoor het fout kan lopen en geven tips hoe je dit kan vermijden.