Versnel je groei in 2024

  • Inzichten van 24 digitale experten
  • 47 concrete tips die je kan toepassen
  • Thema’s rond: data, contentmarketing, videomarketing, customer experience, social selling, customer journeys, …
  • 63 pagina’s vol groeiversnellers
  • 4 podcasts met 4 topmarketeers
Download whitepaper

Create: congres voor contentcreators

Hoe kan je als contentcreator een bloeiende carrière uitbouwen? Neem deel aan Create, het eerste prestigieuze meerdaagse congres voor contentcreators in België en ver daarbuiten, van 5 tot 9 juni 2023. Het evenement van Mediaforta vindt online plaats, deelname is gratis.

Het aanbod aan digitale content is groter dan ooit. Daardoor is ook de vraag naar kwalitatieve digitale content groter dan ooit. “Create heeft als opzet om contentcreators te inspireren, nieuwe ideeën aan te reiken en de weg te tonen naar succes in dit vakgebied”, aldus Tom Peeters, oprichter en CEO van organisator Mediaforta.

Tom Peeters: “Ons doel is om alle gepassioneerde contentmakers samen te brengen op één plek om kennis en ervaring over contentcreatie te delen. En natuurlijk om plezier te beleven tijdens het netwerken en groeien.

“Dat doen we door een gratis 100% digitaal internationaal evenement te organiseren om een ​​wereldwijde gemeenschap te creëren waar makers van inhoud gemakkelijk lid van kunnen worden.”

Create vindt online plaats, van 4 tot 9 juni 2023. Deelname is volledig gratis. Een select gezelschap van Belgische en internationale experts zal spreken over copywriting, multimedia (incl. podcasts, videoproductie, etc.), social media en contentplatforms.

> Inschrijven kan hier

Word beter in je werk

Voor wie is Create bestemd? Copywriters, bloggers, vloggers, podcasters, grafisch vormgevers, animators, video editors, fotografen, social media managers, … Contentcreators bestaan in diverse gedaanten. In de praktijk combineren velen van hen verschillende disciplines. Influencers zijn ware manusjes-van-alles: ze nemen video’s op, schrijven teksten en ontwikkelen hun eigen social media-strategie.

Een contentcreator is iemand die digitale content produceert. Strikt genomen is iedereen met een Facebook- of Instagram-account een contentcreator, maar professionals mikken hoger en gaan op zoek naar manieren om via digitale kanalen als blogs en sociale media een vast volgerspubliek op te bouwen voor een bepaald merk.

Hoe ver sta je?

Create verwelkomt contentcreators in diverse stadia van hun ontwikkeling:

· Starters die hun weg nog moeten vinden in de wereld van contentcreatie en nog niet goed weten hoe ze een waardevolle connectie kunnen maken met hun doelpubliek.

Als je nog geen portfolio van projecten en klanten hebt, doe je er goed aan om op vrijwillige basis enkele proefprojecten uit te werken. Zo ontwikkel je je skills en kom je gewapend aan de start. Tijdens Create krijg je waardevolle tips en tools aangereikt om je daarbij te helpen.

· Mid-level contentcreators die hun skills verder willen ontwikkelen om door te stoten naar top.

Draai je al een tijdje mee? Beschik je over de nodige expertise en de juiste tools om een stap hogerop te zetten? Doe je voldoende aan netwerking? Staan je portfolio en je referenties online? Tijdens Create leer je hoe je het (nog) beter kunt aanpakken.

· Top-level contentcreators die op zoek zijn naar frisse ideeën en ervaringen willen delen met collega’s.

Create is het evenement bij uitstek om internationale contacten te leggen, talenten te spotten, je kennis verder uit te bouwen aan de hand van best practices, …

· Merken en agentschappen die zich een helder beeld willen vormen van contentcreatie en hoe deze expertise hun business kan versterken.

Dankzij Create kan je deel uitmaken van een unieke professionele community.

Wist je dat?

De enorme groei in de consumptie van digitale content heeft een bijbehorende vraag naar hoogkwalitatieve digitale content gecreëerd. Dat is een context die mooie opportuniteiten schept. In de VS verdien je als contentcreator in loondienst gemiddeld 4.000 tot 5.000 dollar netto per maand, aldus het Amerikaanse uitzendbureau ZipRecruiter.

Succesvolle bloggers en influencers rijven er miljoenen binnen. De populaire Amerikaanse YouTuber Mr. Beast komt zelfs aan meer dan 50 miljoen dollar per jaar. Macro-influencers met meer dan een miljoen volgers kunnen tot 100.000 dollar per Instagram-post vragen.

Belangrijk om weten: contentcreatie gaat niet enkel over creativiteit en inspiratie tonen, je moet ook de nodige skills beheersen, strategieën ontwikkelen om consistentie in je werk te brengen en de juiste tools gebruiken om een verschil te kunnen maken. Hoe vind je een publiek, hoe wil je dat publiek informeren en/of entertainen, én – last but not least – hoe hoop je het uit te bouwen? Hoe ga je van 1000 naar 10.000 of 100.000 volgers? Tijdens Create leer je je talent om te zetten in connecties en inkomsten.

> Inschrijven kan hier

OPROEP AAN SPREKERS

Wil je contentcreators inspireren of vooruit helpen? Wil je je kennis en ervaringen delen? Wil je waardevolle connecties leggen en je netwerk uitbreiden? Dan willen wij je graag een podium schenken op Create, het eerste prestigieuze meerdaagse congres voor content creators in België.

Vertel ons hier over jezelf en over welke topic je wilt presenteren op Create!

14 redenen waarom jouw contentmarketing niet werkt

Heb je weinig of zwakke leads, weinig bezoekers, weinig clicks? We sommen in deze whitepaper 14 redenen op waardoor het fout kan lopen en geven tips hoe je dit kan vermijden.